Tagliatelle met scampi en spinazie | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tagliatelle met scampi en spinazie

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Doe de kokosmelk, de ui, de knoflook, de gember en het pepertje in de blender en mix glad. Voeg dan het kerriepoeder, het paprikapoeder en de komijn toe en mix opnieuw. 
  2. Verhit de olie in een braadpan en bak de scampi kort op een hoog vuur. Keer ze om na 1 min en laat de andere kant 30 sec bakken. 
  3. Haal de steeltjes van de spinazie en spoel en droog de bladeren. Laat ze even in de wok slinken met een scheutje olie. Voeg de kerstomaten toe, en - zodra de spinazie slinkt - de mix met kokosmelk. Laat 5 min verwarmen. Kook intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze uitlekken en dien ze op bij de spinazie en de scampi. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kokosmelk 100 ml
  • Middelgrote ui, gepeld en in stukjes 0.50
  • Teentje(s) knoflook, gepeld en gesnipperd 1
  • Kleine stukjes verse gember 1
  • Rood pepertje, zonder zaadjes en fijngehakt 0.50
  • Kerriepoeder 1 el
  • Paprikapoeder 0.50 el
  • Komijnpoeder 0.50 el
  • Zonnebloemolie
  • Scampi's 10
  • Kerstomaten, gehalveerd 100 g
  • Tagliatelle of noedels 250 g
  • Verse spinazie 250 g
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kokosmelk 100 ml
  • Middelgrote ui, gepeld en in stukjes 0.50
  • Teentje(s) knoflook, gepeld en gesnipperd 1
  • Kleine stukjes verse gember 1
  • Rood pepertje, zonder zaadjes en fijngehakt 0.50
  • Kerriepoeder 1 el
  • Paprikapoeder 0.50 el
  • Komijnpoeder 0.50 el
  • Zonnebloemolie
  • Scampi's 10
  • Kerstomaten, gehalveerd 100 g
  • Tagliatelle of noedels 250 g
  • Verse spinazie 250 g