Verwarm de oven voor op 200°C. Fruit de champignons in een pan met de boter. Kruid met peper en zout en zet apart. Klop de eieren met de melk los in een kom.
Rol het bladerdeeg open in een taartvorm, prik de bodem in met een vork. Giet het ei-melk-mengsel in de vorm, voeg de champignons toe, leg er enkele sneetjes camembert op en bestrooi met de gehakte peterselie. Vouw de deegranden naar binnen. Bak 25 min in de oven.
Meng de olie met de azijn in een kom. Kruid met peper en zout. Breng de sla op smaak met deze vinaigrette en serveer bij de taart. Kruid met peper en zout. Besprenkel de salade met de vinaigrette en serveer hem met de champignontaart.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
136 kcal
Vetten
10 g
koolhydraten
6.1 g
waarvan suikers
1 g
vezels
0.9 g
Eiwitten
5 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.