Breng in een kookpan de bouillon aan de kook en pocheer hierin de kipfilet 5 min. Schep hem uit de bouillon en trek hem met twee vorken in stukjes. Zet het vlees opzij en verwarm de oven voor op 200°C. Snipper de lente-uitjes en hak de koriander fijn. Snij de kerstomaten in tweeën.
Bekleed een bakplaat met bakpapieren rol er het bladerdeeg op uit. Plooi rondom een rand van 1 cm deeg naar binnen. Prik de bodem veelvuldig in met een vork en smeer de fajita-saus uit over het deeg. Verdeel er de kip, de tomaten en de maïs over, bestrooi met de geraspte kaas en bak 20 min in de oven.
Snij de pit uit de avocado en snij het vruchtvlees in sneetjes. Schik ze op de taart, decoreer met de lente-ui en de koriander en nappeer met de zure room.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
168 kcal
Vetten
10 g
koolhydraten
11 g
waarvan suikers
2,3 g
vezels
1,6 g
Eiwitten
7,5 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.