Verwarm de oven voorop 200°C. Snij de courgette in rondjes, kruid ze met peper en zout en besprenkel ze met olijfolie. Gril ze in de oven tot ze aan beide kanten goudbruin kleuren.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en rol er het deeg op uit. Plooi rondom een rand van 1 cm naar binnen. Prik de bodem veelvuldig in met een vork. Meng de roomkaas met de pesto en borstel over het deeg (maar niet over de geplooide randen). Verdeel er de gegrilde courgette over en bestrooi met de oregano.
Snij de mozzarella in stukjes en verdeel ze over de taart. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en bak 20 min in de oven. Garneer net voor het serveren met de ham en de rucola en werk af met een scheutje olijfolie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
230 kcal
Vetten
16 g
koolhydraten
11 g
waarvan suikers
1,6 g
vezels
0,9 g
Eiwitten
8,9 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.