Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schil en ontpit de pompoen en snij het vruchtvlees in halve sneden van 1 cm dik. Leg ze op de bakplaat, besprenkel ze met olijfolie en de honing en rooster ze in 20 min gaar in de oven.
Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Snij de ham in reepjes. Rasp de zeste van de limoen en pers de vrucht uit. Rasp de rauwe bloemkool. Meng de bloemkoolrasp met de pijnboompitten, de reepjes ham, de limoenzeste en het sap en de fijngehakte peterselie. Giet er 2 el olijfolie bij en kruid met zout en peper. Meng goed.
Schep de couscous van bloemkool op een schaal, leg er de pompoen bij en bestrooi met geitenkaas.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 123 kcal |
Vetten | 8,2 g |
koolhydraten | 6,1 g |
waarvan suikers | 5,6 g |
vezels | 1,6 g |
Eiwitten | 5,5 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.