Truite en papillote façon méditerranéenne et couscous | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Truite en papillote façon méditerranéenne et couscous

Truite en papillote façon méditerranéenne et couscous

Voorbereiding 30 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 30 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de forellen aan de binnen- en buitenkant met peper en zout. Leg elke forel op een vel vetvrij papier.
  2. Verdeel de paprika, ui, citroen het pepertje en de tijm over de binnenkant van de vissen. Versnipper de look over de buitenkant. Overgiet met wat olijfolie en pastis. Sluit de papieren wikkels hermetisch af, gebruik indien nodig keukengaren. Leg de vispapillotten in een ovenvaste schaal en zet 30 min in de oven.
  3. Maak de couscous klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en meng er de ingrediënten door. Dien op met de forel.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Forellen, schoongemaakt 2
  • Rode uien, fijngesneden 1
  • Rode paprika’s, in blokjes 1
  • Citroenen, in schijfjes 1
  • Rood pepertje, fijngesneden 0.50
  • Takjes tijm
  • Teentjes knoflook 2
  • Olijfolie
  • Scheut pastis 0.50

Pour le couscous :

  • Griesmeel 100 g
  • Wortelen, in blokjes 1
  • Kerstomaten, in 2 gesneden 5
  • Uien, fijngesneden 1
  • Handvol munt, fijngesneden 0.50
  • Handvol peterselie, fijngesneden 0.50
  • Ras-el-hanout 0.50 el
  • Scheut olijfolie 0.50
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Forellen, schoongemaakt 2
  • Rode uien, fijngesneden 1
  • Rode paprika’s, in blokjes 1
  • Citroenen, in schijfjes 1
  • Rood pepertje, fijngesneden 0.50
  • Takjes tijm
  • Teentjes knoflook 2
  • Olijfolie
  • Scheut pastis 0.50

Pour le couscous :

  • Griesmeel 100 g
  • Wortelen, in blokjes 1
  • Kerstomaten, in 2 gesneden 5
  • Uien, fijngesneden 1
  • Handvol munt, fijngesneden 0.50
  • Handvol peterselie, fijngesneden 0.50
  • Ras-el-hanout 0.50 el
  • Scheut olijfolie 0.50
  • Zout, peper