Paprika’s, gevuld met quinoa | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Paprika’s, gevuld met quinoa

Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snijd de paprika’s in 2, bewaar de steeltjes en haal de zaadjes eruit. Besprenkel ze met een scheutje olijfolie en kruid met zout. Zet ze 10 minuten in de oven op 180 °C.
  2. Kook ondertussen de quinoa in een grote pan gezouten kokend water en laat uitlekken.
  3. Meng de quinoa, de salsa, de uitgelekte zoete maïs, 150 g geraspte cheddar, de fijngesneden rode ui en de kruiden. Vul de halve paprika’s en bestrooi ze met de resterende 50 g cheddar.
  4. Zet ze 15 à 20 minuten in de oven op 180 °C. Voor het serveren kan je de halve paprika’s afwerken met een volle lepel zure room.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Paprika’s naar keuze 2
  • Rauwe quinoa Carrefour 75 g
  • Pot salsa Carrefour 0.50
  • Zoete maïs Carrefour 100 g
  • Cheddar Carrefour 100 g
  • Rode ui Carrefour Selection 0.50
  • Komijnpoeder Carrefour 0.50 tl
  • Mild paprikapoeder Carrefour 0.50 tl
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Paprika’s naar keuze 2
  • Rauwe quinoa Carrefour 75 g
  • Pot salsa Carrefour 0.50
  • Zoete maïs Carrefour 100 g
  • Cheddar Carrefour 100 g
  • Rode ui Carrefour Selection 0.50
  • Komijnpoeder Carrefour 0.50 tl
  • Mild paprikapoeder Carrefour 0.50 tl