Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de paprika’s, de aubergine en de courgette schoon en snij ze allemaal in stukken. Leg ze in een ovenschaal en kruid alles met de rozemarijn, de oregano en de tijm. Besprenkel met de olijfolie en zet ongeveer 25 min in de oven.
Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en meng er de pesto onder. Snij de (kers)tomaten in stukjes.
Giet de couscous in een serveerschaal en voeg de gegrilde groenten, de tomaten en de rucola toe. Verbrokkel er de feta over. Serveer lauw of koud.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
123 kcal
Vetten
6,0 g
koolhydraten
14 g
waarvan suikers
1,5 g
vezels
1,8 g
Eiwitten
2,8 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.