Verwarm de oven voorop 180°C. Maak de wortelen schoon en snij ze in de lengte in tweeën. Leg ze in een ovenschaal en kruid ze met peper en komijn. Besprenkel ze met 2 el olijfolie en rooster ze 25 à 30 min in de oven.
Kook de parelcouscous beetgaar in de groentebouillon. Giet hem af en meng met 4el olijfolie, de wijnazijn, peper en kaneelpoeder. Meng goed. Snij de halloumi in dunne sneetjes en prik die op houten spiesjes. Gril ze in een grillpan zonder vetstof. Snij de citroen in partjes en gril die mee in de pan.
Verdeel de couscous over de borden. Leg er gegrilde wortelen en halloumi-spiesjes op. Hak de peterselie en de pistaches fijn en strooi over de borden. Decoreer met muntblaadjes en serveer met de gegrilde citroen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
154 kcal
Vetten
9,9 g
koolhydraten
9,2 g
waarvan suikers
2,5 g
vezels
1,5 g
Eiwitten
6,4 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.