Kook de aardappelen 15 à 20 min in gezouten water. Verhit een grillpan op een hoog vuur. Borstel wat olijfolie over de aspergepunten, kruid ze met peper en zout en gril ze een paar minuten, ze moeten beetgaar zijn.
Mix alle ingrediënten voor de pesto in een kleine keukenrobot (of met de mixer) tot een gladde pesto. Voeg 2 à 3 el water toe en mix verder tot een gladde, vloeibare saus. Breng indien nodig op smaak met peper en zout.
Meng de pesto met de aardappelen, de aspergepunten, de spinazie en de bolletjes mozzarella en bestrooi met pijnboompitten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
159 kcal
Vetten
12 g
koolhydraten
6,7 g
waarvan suikers
1,1 g
vezels
1,4 g
Eiwitten
6,1 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.