Avocado- en meloen-salade | Carrefour

Je tijdstip

Avocado- en meloen-salade

Voorbereiding 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Ontpit de meloenhelften. Snij  de avocado, de halve komkommer en de radijzen in fijne schijfjes. 
  2. Verhit de olijfolie in een pan en bak de pompoenpitten kort aan tot ze ploffen. Kruid met peper, zout en een snuifje cayennepeper. 
  3. Schik de groenten in de meloenhelften. Meng alle ingrediënten van de vinaigrette en serveer bij de gevulde meloenhelften. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Charentais-meloen(en), gehalveerd 1
  • Avocado('s), geschild en ontpit 1
  • Komkommer 0.25
  • Bos radijzen 0.50
  • Olijfolie 0.50 el
  • Pompoenpitten 3
  • Snuifje cayennepeper 0.50
  • Peper, zout

Voor de vinaigrette:

  • Balsamicoazijn 2 el
  • Olijfolie 0.50 el
  • Ahornsiroop 0.50 el
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Charentais-meloen(en), gehalveerd 1
  • Avocado('s), geschild en ontpit 1
  • Komkommer 0.25
  • Bos radijzen 0.50
  • Olijfolie 0.50 el
  • Pompoenpitten 3
  • Snuifje cayennepeper 0.50
  • Peper, zout

Voor de vinaigrette:

  • Balsamicoazijn 2 el
  • Olijfolie 0.50 el
  • Ahornsiroop 0.50 el