Zet 3 schaaltjes klaar. Giet de bloem in het eerste, klop de eieren los in het tweede en giet het paneermeel in het laatste. Hak de peterselie fijn en meng met het paneermeel en 2 el Parmezaanse kaas.
Kruid de kippenvleugels met peper, zout en paprikapoeder. Rol ze eerst door de bloem, vervolgens door het ei en tot slot door het paneermeel. Bak de stukken kip in een scheutje verhitte olie rondom goudbruin en gaar. Snij het brood in blokjes en bak ze goudbruin in een beetje olie. Kruid ze met peper en zout.
Verdeel de sla over de borden en schik er ansjovisfilets op. Snij de hardgekookte eieren in stukken en schik ze op de sla. Voeg de kip en de croutons toe en werk af met Parmezaanschilfers. Meng de yoghurt met de rest van de geraspte Parmezaanse kaas, kruid met peper en zout en serveer bij de salade.
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.