Salade met asperges, krieltjes en eieren | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Salade met asperges, krieltjes en eieren

Salade met asperges, krieltjes en eieren

Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de krieltjes in stukken en kook ze beetgaar in gezouten water. Snij de harde onderkant van de asperges weg en schil ze. Snij ze in stukken en kook ze eveneens beetgaar in water.

  2. Meng de mosterd met de Griekse yoghurt, peper en zout. Hak de kruiden fijn en schep de helft ervan onder de yoghurt. Meng dit sausje onder de gekookte krieltjes.

  3. Kook de eieren 8 min. Spoel ze meteen onder koud water, pel ze en snij ze in stukken. Verdeel de rucola over de borden. Schep er de krieltjes, asperges en eieren op. Bestrooi met de rest van de fijngehakte kruiden en serveer.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Krielaardappelen 250 g
  • Witte asperges 8
  • Mosterd 1 el
  • Griekse yoghurt 200 ml
  • Verse kruiden 0.5 handvol
  • Eieren 2
  • Rucola 25 g
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Krielaardappelen 250 g
  • Witte asperges 8
  • Mosterd 1 el
  • Griekse yoghurt 200 ml
  • Verse kruiden 0.5 handvol
  • Eieren 2
  • Rucola 25 g
  • Zout
  • Peper