Salade van geroosterde bloemkool | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Salade van geroosterde bloemkool

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schik de plakken bloemkool op een ovenplaat. Besprenkel met een scheut olie, kruid met peper en zout en bak ongeveer 15-20 min in een voorverwarmde oven van 180°C. Hou apart.
  2. Leg een bedje van waterkers op een bord. Beleg met de plakken bloemkool en bestrooi met de koolrabi.
  3. Meng de room met het citroensap en kruid met de bieslook, peper en zout. Breng de salade op smaak met deze saus.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemkool, in plakjes 0.50
  • Olie 0.50 el
  • Bosje waterkers 0.50
  • Koolrabi, in staafjes 0.50
  • Zure room 10 cl.
  • Citroensap 1 el
  • Gesnipperde bieslook 1 el
  • Peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemkool, in plakjes 0.50
  • Olie 0.50 el
  • Bosje waterkers 0.50
  • Koolrabi, in staafjes 0.50
  • Zure room 10 cl.
  • Citroensap 1 el
  • Gesnipperde bieslook 1 el
  • Peper en zout