Salade van geroosterde wintergroenten, grijze garnalen en spiegeleieren | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Salade van geroosterde wintergroenten, grijze garnalen en spiegeleieren

Salade van geroosterde wintergroenten, grijze garnalen en spiegeleieren

Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de bieten en snij ze in stukken. Schil de pastinaken en wortelen en snij ze in lange repen. Snij de witte kool in sneden. Snij de bol knoflook horizontaal in tweeën. 

  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier en schik er alle groenten en de knoflook op. Besprenkel met olijfolie en kruid met zout en peper. Rooster 20 min in de oven. Bak intussen spiegeleieren in wat boter. 

  3. Verdeel de geroosterde groenten over een groot bord. Garneer met de garnalen, bestrooi met tijm en serveer met de spiegeleieren. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rode bieten 1.5
  • Pastinaak 1
  • Wortelen 2
  • Witte kool
  • Bol knoflook 0.50
  • Eieren 2
  • Grijze garnalen 100 g
  • Bosje tijm 0.50
  • Boter
  • Olijfolie
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Rode bieten 1.5
  • Pastinaak 1
  • Wortelen 2
  • Witte kool
  • Bol knoflook 0.50
  • Eieren 2
  • Grijze garnalen 100 g
  • Bosje tijm 0.50
  • Boter
  • Olijfolie
  • Zout, peper