Salade van jonge spinazie met aardbeien en geitenkaas | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Salade van jonge spinazie met aardbeien en geitenkaas

Salade van jonge spinazie met aardbeien en geitenkaas

Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak een vinaigrette door aardbeien te mixen met de olie, de azijn, zout en peper. Breng eventueel verder op smaak. Snij de rest van de aardbeien in vieren.

  2. Was de spinazie en verdeel ze over diepe borden. Bestrooi met de verbrokkelde geitenkaas, de stukjes aardbei en de walnoten.

  3. Nappeer met de vinaigrette en schep voorzichtig om.

    TIP! Serveer met een paar sneden geroosterd brood. Deze salade past perfect bij gegrilde gevogeltefilet.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 116 kcal
Vetten 9.8 g
koolhydraten 2.8 g
waarvan suikers 2.2 g
vezels 1.2 g
Eiwitten 3.6 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Spinazie 175 g
  • Aardbeien 175 g
  • Geitenkaas 75 g
  • Gepelde walnoothelften 15 g
  • Notenolie 2 el
  • Frambozenazijn 1 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Spinazie 175 g
  • Aardbeien 175 g
  • Geitenkaas 75 g
  • Gepelde walnoothelften 15 g
  • Notenolie 2 el
  • Frambozenazijn 1 el
  • Zout
  • Peper