Zomer slaatje (Bio) | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Zomer slaatje (Bio)

Voorbereiding 15 min.
Kook 12 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 12 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°.
    Leg de spekschijfjes op een ovenschaal en zet dit 12 min in de oven

  2. Versnipper de kommkommer in tagliatellen met behulp van een groenten-dunschiller. Voeg de in stukken gesneden muntblaadjes, de olijfolie en de appelazijn erbij.
    Snijd de meloen in vieren en daarna in tweën. Snijd de feta in blokjes.

  3. Leg vervolgens de tagliatellen, de meloen, de feta en de chips van de filets van Saxe in een kom.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Meloen 0.50
  • Kokommer 1
  • Schijfjes filets van Saxe 4
  • Feta 60 g
  • Olijfolie 2 el
  • Appelazijn 1 el
  • Munttakjes 4
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Meloen 0.50
  • Kokommer 1
  • Schijfjes filets van Saxe 4
  • Feta 60 g
  • Olijfolie 2 el
  • Appelazijn 1 el
  • Munttakjes 4