Chutney van verse druiven | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Chutney van verse druiven

Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Breng de wijnazijn, de wijn en de rietsuiker aan de kook in een kookpot, terwijl je roert. Voeg de gember en de smaakmakers toe, zet het vuur lager en laat 10 min trekken. Voeg de druiven toe en laat 10 min pruttelen op een zacht vuur. Verwijder de druiven met een schuimspaan.
  2. Zet het vuur hoger en laat de siroop enkele minuten indikken. Giet de druiven in een schone bokaal, overgiet met de warme siroop en laat afkoelen.
  3. Toast enkele sneden rozijnenbrood. Serveer met de chutney en de camembert.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Witte azijn 75 ml
  • Droge witte wijn 250 ml
  • Rietsuiker 200 g
  • Verse gember, fijngesneden 1 cm
  • Kruidnagel 1
  • Kaneelstokje 1
  • Roze peperbollen 5
  • Verse druiven, groen en blauw 250 g
  • Handgeschepte camembert Carrefour 0.50
  • Rozijnenbrood 1
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Witte azijn 75 ml
  • Droge witte wijn 250 ml
  • Rietsuiker 200 g
  • Verse gember, fijngesneden 1 cm
  • Kruidnagel 1
  • Kaneelstokje 1
  • Roze peperbollen 5
  • Verse druiven, groen en blauw 250 g
  • Handgeschepte camembert Carrefour 0.50
  • Rozijnenbrood 1