Witte sangria met mango en ananas | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Witte sangria met mango en ananas

Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Doe alle vruchten in een grote karaf.
  2. Giet er de witte wijn, de likeur en het spuitwater bij en voeg naar smaak citroensiroop toe. Meng goed.
  3. Voeg tot slot ijsblokjes, schijfjes limoen en basilicumblaadjes toe.

Om een goed rijpe mango te kiezen, ga je niet af op de kleur, maar duw je de vrucht licht in om de veerkracht te controleren. Sommige soorten blijven immers groen, zelfs al zijn ze rijp.

Triple sec is een likeur van sinaasappelschillen die wordt gebruikt in heel wat cocktails en recepten, het resultaat van een driedubbele distillatie van zachte en bittere sinaasappelschillen.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ananas, in blokjes 0.50
  • Mango, in blokjes 1
  • Droge witte wijn 750 ml
  • Likeur Triple Sec 100 ml
  • Spuitwater 500 ml
  • Citroensiroop
  • Basilicum 1 handvol
  • Limoenen, in ronde plakjes 3
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ananas, in blokjes 0.50
  • Mango, in blokjes 1
  • Droge witte wijn 750 ml
  • Likeur Triple Sec 100 ml
  • Spuitwater 500 ml
  • Citroensiroop
  • Basilicum 1 handvol
  • Limoenen, in ronde plakjes 3