Garnalen met mangosalsa | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Garnalen met mangosalsa

Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verdeel 12 gehalveerde garnalen over de borden met 6 sluimererwten, in zeer fijne reepjes gesneden.
  2. Meng 1/2 geschilde, ontpitte mango in stukjes gesneden + 1/2 ontpitte Thaise peper in stukjes gesneden + 1/2 tl sambal oelek + 1 versnipperd teentje knoflook + 2 el rijstazijn + 1 tl suiker + garneer met 3 el gehakte koriander + laat rusten.
  3. Dien de garnalen/sluimererwten op met de mangosalsa.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Gehalveerde garnalen 6
  • Sluimererwten 3
  • Geschilde, ontpitte mango 0.25
  • Ontpitte Thaise peper 0.25
  • Sambal oelek 0.25 tl
  • Versnipperd teentje knoflook 0.50
  • Rijstazijn 1 el
  • Suiker 0.50 tl
  • Gehakte koriander 1.5 el
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Gehalveerde garnalen 6
  • Sluimererwten 3
  • Geschilde, ontpitte mango 0.25
  • Ontpitte Thaise peper 0.25
  • Sambal oelek 0.25 tl
  • Versnipperd teentje knoflook 0.50
  • Rijstazijn 1 el
  • Suiker 0.50 tl
  • Gehakte koriander 1.5 el