Niet toegevoegd

Gevulde aubergines met bulgur en chorizo
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Ontdooi de scampi’s onder lauw water. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de knoflook en de uien. Spoel de paprika’s en de wortelen en snij ze in dunne reepjes.
Verhit de olie in de wok en bak de knoflook, de uien, de paprika’s en de wortelen kort. Voeg de scampi’s toe en meng. Voeg nu de gekookte rijst, de sojasaus en de chilisaus toe en meng. Laat een paar minuten bakken.
Bak spiegeleieren in een andere pan. Hak de cashewnoten grof en hak de lente-uien fijn. Verdeel de rijst met scampi’s over de borden. Leg er per bord 1 spiegelei bij, decoreer met de cashewnoten en de lente-ui en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 142 kcal |
Vetten | 6,7 g |
koolhydraten | 14 g |
waarvan suikers | 3,9 g |
vezels | 1,4 g |
Eiwitten | 5,8 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.