Cassolette van bloemkool met vis | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Cassolette van bloemkool met vis

Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en stoom ze 15 min. Snij de vis in grove stukken. Verdeel ze samen met de bloemkoolroosjes over individuele ovenschaaltjes. 

  2. Maak de saus: pers de limoen uit. Laat de boter smelten in een pannetje, strooi er de bloem in, meng en voeg in één keer de melk toe. Klop tot de saus indikt. Voeg het kerriepoeder, het limoensap, zout en peper toe en meng. 

  3. Nappeer de ovenschaaltjes met de saus en laat 5 min kleuren onder de ovengrill. Werk af met roze bessen en kervel.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Bloemkool 0.50
  • Koolvis (of andere witte vis) 250 g
  • Boter 15 g
  • Bloem 0.50 el
  • Melk 250 ml
  • Zacht kerriepoeder 0.50 el
  • Limoen 0.50
  • Roze bessen 0.50 tl
  • Kervel 0.50
  • Zout en peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Bloemkool 0.50
  • Koolvis (of andere witte vis) 250 g
  • Boter 15 g
  • Bloem 0.50 el
  • Melk 250 ml
  • Zacht kerriepoeder 0.50 el
  • Limoen 0.50
  • Roze bessen 0.50 tl
  • Kervel 0.50
  • Zout en peper

Nutritionele informatie

Per portie

  • 255 kcal
  • 9,6 g vetten
  • 13,8 g koolhydraten
  • 9,9 g suikers
  • 5,6 g vezels
  • 25,3 g eiwitten