Gemarineerde garnalenwok van gember | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gemarineerde garnalenwok van gember

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Moeilijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Moeilijk
  1. Pers twee citroenen en giet het sap in een grote kom. Rasp er een flink stuk gember bij en een teentje look, wat zout en twee eetlepels teriyaki saus. Leg er de ontvroren garnaalstaarten bij en roer goed door. Laat een half uurtje marineren.
  2. Snij een ajuintje fijn en bak in wat olijfolie in de wokpan. Voeg er de garnaalstaarten bij, maar zonder het marinadesap. Spaar dit opzij. Eens de garnaalstaarten goed gebakken zijn, leg ze op een bordje.
  3. Kook de noodles enkele minuten in kokend water met wat zout. Giet ze uit.
  4. Bak de groentjes in wat olijfolie in de wokpan met een blokje groentenbouillon. Doe er de cocosmelk bij en het sap van de marinade. Leg er verolgens de noodles bij en de garnaalstaarten. Dien dit op met wat verse koriander.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zak garnaalstaarten van Carrefour 0.50
  • Zak voorgesneden Wok groenten « Cambodia » 0.50
  • Kokosmelk van Carrefour 10 cl.
  • Pak noodles van Carrefour 0.50
  • Gember
  • Citroen(en) 1
  • Teriyaki saus
  • Blokje groentenbouillon 0.50
  • Zout
  • Olijfolie
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zak garnaalstaarten van Carrefour 0.50
  • Zak voorgesneden Wok groenten « Cambodia » 0.50
  • Kokosmelk van Carrefour 10 cl.
  • Pak noodles van Carrefour 0.50
  • Gember
  • Citroen(en) 1
  • Teriyaki saus
  • Blokje groentenbouillon 0.50
  • Zout
  • Olijfolie