Gerookte zalm op de wijze van ceviche | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gerookte zalm op de wijze van ceviche

Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verdeel de plakjes zalm over de borden.
  2. Pel de ui, snij hem in tweeën en dan in flinterdunne plakjes. Haal het kroontje uit het pepertje, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in dunne reepjes.
  3. Meng het limoensap met de olie. Schep dit sausje over de zalm. Werk af met de ui, het pepertje, korianderen peterselieblaadjes en dien op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Gerookte zalm 150 g
  • Rode ui 0.50
  • Thais rood pepertje 0.50
  • Limoen(en) (sap) 1
  • Olijfolie 1 el
  • Bosje koriander 1
  • Takjes platte peterselie 1
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Gerookte zalm 150 g
  • Rode ui 0.50
  • Thais rood pepertje 0.50
  • Limoen(en) (sap) 1
  • Olijfolie 1 el
  • Bosje koriander 1
  • Takjes platte peterselie 1