Gevulde forel met citroen en peterselie | Carrefour

Je tijdstip

Gevulde forel met citroen en peterselie

Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de aardappelen in tweeën en kook ze 15 min in gezouten water.

  2. Vet een ovenschaal in met olie en leg er de forellen in. Snij de citroenen in schijfjes en verdeel ze over de buikholtes. Leg er ook peterselie bij, maar hou een beetje apart voor de afwerking. Leg de voorgekookte aardappelen in de schaal en besprenkel ze met olijfolie. Kruid alles met peper en zout.

  3. Zet 20 à 25 min in de oven en serveer goed warm, afgewerkt met peterselie.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Krielaardappelen 300 g
  • Forellen 2
  • Citroenen 1
  • Bosje peterselie 0.50
  • Olijfolie 2 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Krielaardappelen 300 g
  • Forellen 2
  • Citroenen 1
  • Bosje peterselie 0.50
  • Olijfolie 2 el
  • Zout
  • Peper