Gratin van butternut, staartvis en Jong Brugge | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Gratin van butternut, staartvis en Jong Brugge

Gratin van butternut, staartvis en Jong Brugge

Voorbereiding 15 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de butternut (van kleine of gemiddelde grootte) en snij met de mandoline of een scherp mes in dunne sneden. Beboter een ovenschaal en verwarm de oven voor op 190°C.

  2. Breng de room op een laag vuur aan de kook met de kokosmelk, de mosterd en het paprikapoeder. Plet de knoflook en hak de salieblaadjes fijn. Voeg ze allebei toe aan de room en kruid met zout en peper. Breng aan de kook.

  3. Rasp de kaas. Schik de sneden butternut dakpansgewijs in de ovenschaal. Kruid met zout en peper en bedek met visfilets. Kruid opnieuw met zout en peper en voeg weer een laag butternut toe. Giet er de warme room over, bestrooi met de geraspte kaas en bak 45 min in de oven.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 105 kcal
Vetten 6.5 g
koolhydraten 6.3 g
waarvan suikers 1.6 g
vezels 1 g
Eiwitten 6.4 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Butternut 0.50
  • Room 75 ml
  • Kokosmelk 125 ml
  • Mosterd 0.50 el
  • Paprika 0.25 tl
  • Teentje knoflook 1
  • Blaadjes salie 5
  • Staartvis 300 g
  • Jong Brugge 50 g
  • Boter
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Butternut 0.50
  • Room 75 ml
  • Kokosmelk 125 ml
  • Mosterd 0.50 el
  • Paprika 0.25 tl
  • Teentje knoflook 1
  • Blaadjes salie 5
  • Staartvis 300 g
  • Jong Brugge 50 g
  • Boter
  • Zout
  • Peper