Schil de aardappelen en kook
ze beetgaar in licht gezouten water. Giet ze af. Spoel de preien en snij ze in rondjes; snij daarbij ongeveer 1/4 groen mee voor 3/4 wit. Stoof ze kort aan in 1 el olijfolie. Voeg de gekookte aardappelen toe en plet alles grof met 1 el boter, de melk, zout en peper en 2 snuifjes nootmuskaat.
Verhit de ovengrill voor. Bak de kabeljauwfilets rondom goudbruin in 1 el boter en 2 el olie. Prak de kabeljauw grof en schep door de stoemp. Breng indien nodig verder op smaak.
Schep de stoemp in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas en het paneermeel. Zet 10 à 15 min onder de grill, tot een mooi goudgeel korstje ontstaat en serveer meteen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
94 kcal
Vetten
3,6 g
koolhydraten
7,8 g
waarvan suikers
2,5 g
vezels
1,4 g
Eiwitten
7,1 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.