Kabeljauwbrandade met preistoemp | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Kabeljauwbrandade met preistoemp

Kabeljauwbrandade met preistoemp

Voorbereiding 20 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de aardappelen en kook
    ze beetgaar in licht gezouten water. Giet ze af. Spoel de preien en snij ze in rondjes; snij daarbij ongeveer 1/4 groen mee voor 3/4 wit. Stoof ze kort aan in 1 el olijfolie. Voeg de gekookte aardappelen toe en plet alles grof met 1 el boter, de melk, zout en peper en 2 snuifjes nootmuskaat.

  2. Verhit de ovengrill voor. Bak de kabeljauwfilets rondom goudbruin in 1 el boter en 2 el olie. Prak de kabeljauw grof en schep door de stoemp. Breng indien nodig verder op smaak.

  3. Schep de stoemp in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas en het paneermeel. Zet 10 à 15 min onder de grill, tot een mooi goudgeel korstje ontstaat en serveer meteen.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 94 kcal
Vetten 3,6 g
koolhydraten 7,8 g
waarvan suikers 2,5 g
vezels 1,4 g
Eiwitten 7,1 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Aardappelen 0.50 kg
  • Preien 1.50
  • Olijfolie 1.50 el
  • Melk 25 ml
  • Boter 1 el
  • Gemalen nootmuskaat
  • Kabeljauwfilets 2
  • Geraspte emmentaler 50 g
  • Peneermeel 1 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Aardappelen 0.50 kg
  • Preien 1.50
  • Olijfolie 1.50 el
  • Melk 25 ml
  • Boter 1 el
  • Gemalen nootmuskaat
  • Kabeljauwfilets 2
  • Geraspte emmentaler 50 g
  • Peneermeel 1 el
  • Zout
  • Peper