Mosselen met pastis | Carrefour

Je tijdstip

Mosselen met pastis

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Laat de boter smelten in een hoge kookpan en fruit er de ui en de knoflook in.
  2. Voeg de tomaten, de selder en de venkel toe en laat even meebakken. Blus met de pastis.
  3. Zet het vuur hoger, voeg de mosselen toe, zet het deksel op de pan en laat op een hoog vuur 5 min sudderen. Werk af met plukjes venkelgroen en dien op met brood. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Nootje boter
  • Ui, in dunne plakjes 0.50
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Tomaten, ontpit en in blokjes gesneden 1
  • Takken selder, fijngesnipperd 1
  • Venkelknol, in dunne plakken (bewaar een beetje groen) 0.50
  • Pastis 50 ml
  • Mosselen, schoongemaakt 1 kg
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Nootje boter
  • Ui, in dunne plakjes 0.50
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Tomaten, ontpit en in blokjes gesneden 1
  • Takken selder, fijngesnipperd 1
  • Venkelknol, in dunne plakken (bewaar een beetje groen) 0.50
  • Pastis 50 ml
  • Mosselen, schoongemaakt 1 kg