Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Ter voorbereiding, was de aardappelen en de groene bonen. Verdeel de broccoli in roosjes. Snipper de lente-uitjes.
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een bakplaat in met olie. Snij de aardappelen in tweeën en leg ze samen met de boontjes en de broccoli op de bakplaat. Kruid met zout en peper en besprenkel met de helft van de olijfolie. Rooster ongeveer 30 min in de oven.
Haal de bakplaat uit de oven en leg de zalmfilets op de groenten. Besprenkel ze met de chilisaus en de honing. Besprenkel alles met de rest van de olijfolie.
Strooi de helft van de lente-uitjes over de zalmfilets. Zet nog 12 min in de oven. Bestrooi met de sesamzaadjes, de rest van de lente-ui en de peterselie en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 133 kcal |
Vetten | 7.20 g |
koolhydraten | 9.70 g |
waarvan suikers | 3.50 g |
vezels | 1.50 g |
Eiwitten | 6.80 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.