Papillot van roodbaars op z’n Italiaans | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Papillot van roodbaars op z’n Italiaans

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de kerstomaten in vieren en de olijven in ringetjes.
  2. Knip 4 rechthoekige vellen bakpapier uit en leg in het midden van elk vel een handvol spinazie. Leg er telkens 1 visfilet op en strooi daarover tomaatjes en olijven. Verdeel er wat plukjes oregano over, kruid met zout en peper en sprenkel er de olijfolie over.
  3. Sluit de papillotten goed en leg ze voorzichtig in een ovenschaal. Bak 15 min in de oven.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 103 kcal
Vetten 6,1 g
koolhydraten 1,6 g
waarvan suikers 1,2 g
vezels 1,0 g
Eiwitten 9,8 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Kerstomaten 100 g
  • Groene olijven, ontpit 8
  • Jonge spinazie 2 handvol
  • Roodbaarsfilets 2
  • Verse oregano
  • Olijfolie 2 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Kerstomaten 100 g
  • Groene olijven, ontpit 8
  • Jonge spinazie 2 handvol
  • Roodbaarsfilets 2
  • Verse oregano
  • Olijfolie 2 el
  • Zout
  • Peper