Piccolo’s gevuld met ei en zalm | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Piccolo’s gevuld met ei en zalm

Piccolo’s gevuld met ei en zalm

Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk

Om te beginnen, snij een hoedje van de piccolo’s en haal er voorzichtig het kruim uit. Snij de paprika en de zalm in kleine blokjes, snipper de lente-ui en de bieslook en rasp de manchego.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de piccolo’s op.

  2. Meng de verse kaas met de melk, voeg er de eieren aan toe en kruid met zout en peper.

  3. Verdeel de blokjes paprika en zalm en de lente-ui over de holtes in de piccolo’s. Giet er vervolgens voorzichtig het eimengsel bij en bestrooi met de manchego. Bak de piccolo’s 20 min in de oven, of tot het ei gestold is. Bestrooi met bieslook en serveer meteen.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 174 kcal
Vetten 8.6 g
koolhydraten 13 g
waarvan suikers 1.2 g
vezels 1.3 g
Eiwitten 10 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Piccolo's 2
  • Groene paprika 0.50
  • Zalmfilet zonder vel 75 g
  • Lente-uitjes 1
  • Bieslook 1 el
  • Manchego 15 g
  • Verse kaas natuur 25 g
  • Melk 1.50 el
  • Eieren 1.50
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Piccolo's 2
  • Groene paprika 0.50
  • Zalmfilet zonder vel 75 g
  • Lente-uitjes 1
  • Bieslook 1 el
  • Manchego 15 g
  • Verse kaas natuur 25 g
  • Melk 1.50 el
  • Eieren 1.50
  • Zout
  • Peper