Om te beginnen, snij een hoedje van de piccolo’s en haal er voorzichtig het kruim uit. Snij de paprika en de zalm in kleine blokjes, snipper de lente-ui en de bieslook en rasp de manchego.
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de piccolo’s op.
Meng de verse kaas met de melk, voeg er de eieren aan toe en kruid met zout en peper.
Verdeel de blokjes paprika en zalm en de lente-ui over de holtes in de piccolo’s. Giet er vervolgens voorzichtig het eimengsel bij en bestrooi met de manchego. Bak de piccolo’s 20 min in de oven, of tot het ei gestold is. Bestrooi met bieslook en serveer meteen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
174 kcal
Vetten
8.6 g
koolhydraten
13 g
waarvan suikers
1.2 g
vezels
1.3 g
Eiwitten
10 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.