Tandoorizalm | Carrefour

Tandoorizalm

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de zalmfilets op een met bakpapier beklede ovenplaat. Borstel ze royaal in met tandoorisaus.

  2. Snipper de rode ui fijn en bestrooi er de zalmfilets mee. Pers wat limoensap uit over de vis en bak 20 min in de oven.

  3. Bestrooi met koriander en dien op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Zalmfilets 2
  • Pot tandoorisaus 0.50
  • Rode ui 0.50
  • Limoen 0.50
  • Koriander 0.50 bosje
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Zalmfilets 2
  • Pot tandoorisaus 0.50
  • Rode ui 0.50
  • Limoen 0.50
  • Koriander 0.50 bosje