Visballetjes met appelkappers | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Visballetjes met appelkappers

Voorbereiding 10 min.
Kook 12 min.
Staande tijd 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 12 min.
Staande tijd 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pluk de blaadjes van de dille. Snipper de lente-ui fijn. Rasp alle zeste van de citroen en pers er 1 el sap uit. Snij de vis in stukken. Mix alle ingrediënten voor de balletjes samen fijn.

  2. Rol hier balletjes van en laat ze 30 min rusten in de koelkast.
  3. Snij de rode ui met de mandoline in heel dunne schijfjes. Verhit een beetje olie in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de balletjes in 6 min per kant goudbruin. Serveer met de ui, de appelkappers en de peterselie.

    Met de hoeveelheden in bovenstaand recept bereid je 12 balletjes (4 personen). Vergeet de verhoudingen niet aan te passen als je voor meer of minder personen kookt.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 89 kcal
Vetten 2,4 g
koolhydraten 4,8 g
waarvan suikers 0,4 g
vezels 1,0 g
Eiwitten 12 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Witte vis 250 g
  • Paneermeel 22.50 g
  • Ei 0.50
  • Kappertjes 10 g
  • Dille 20 g
  • Komijnpoeder 0.50 tl
  • Kurkuma 0.25 tl
  • Lente-ui 0.50
  • Citroen 0.50
  • Zout 0.50 tl
  • Peper

Voor erbij

  • Olijfolie
  • Rode ui 0.50
  • Blaadjes bladpeterselie
  • Appelkappertjes 1 el
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Witte vis 250 g
  • Paneermeel 22.50 g
  • Ei 0.50
  • Kappertjes 10 g
  • Dille 20 g
  • Komijnpoeder 0.50 tl
  • Kurkuma 0.25 tl
  • Lente-ui 0.50
  • Citroen 0.50
  • Zout 0.50 tl
  • Peper

Voor erbij

  • Olijfolie
  • Rode ui 0.50
  • Blaadjes bladpeterselie
  • Appelkappertjes 1 el