Visballetjes | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Visballetjes

Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Stoom de vis of bak hem in een pan met een beetje olijfolie. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Rasp de zeste van de limoen. Leg de vis in de kom van de keukenrobot en voeg de ui, de limoenzeste, de koriander en het pepertje toe. Mix tot een gladde massa. Voeg 1 ei en de panko toe en mix verder tot een stevig mengsel. Voeg nog wat extra panko toe als het mengsel te vochtig is. Rol er balletjes van en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop het tweede ei los met een scheutje melk en sprenkel over de balletjes.

  3. Bak de balletjes in de oven tot ze goudbruin zijn (+/- 25 min) en draai ze halfweg een keer om.

    2 personen = 12 balletjes
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 99 kcal
Vetten 2.3 g
koolhydraten 8.3 g
waarvan suikers 4.2 g
vezels 1.1 g
Eiwitten 10 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Skreifilets 250 g
  • Rode ui 0.50
  • Limoen 1
  • Verse koriander 1 handvol
  • kleine scherpe peper 0.50
  • Eieren 2
  • Panko of paneermeel 3 el
  • Melk
  • Olijfolie
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Skreifilets 250 g
  • Rode ui 0.50
  • Limoen 1
  • Verse koriander 1 handvol
  • kleine scherpe peper 0.50
  • Eieren 2
  • Panko of paneermeel 3 el
  • Melk
  • Olijfolie