Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kruid de zalm met zout en peper. Verhit een scheutje olijfolie in een braadpan en bak de zalm 3 à 4 min. Haal hem uit de pan en hou warm.
Snipper de sjalot fijn. Doe een klontje boter in dezelfde pan en laat er de sjalot in fruiten. Blus met de witte wijn en schraap de aanbaksels goed los met een houten lepel. Voeg de visfond, de wijnazijn en de frambozen toe (bewaar een handvol voor de afwerking). Laat de saus tot de helft inkoken terwijl je af en toe roert. Prak de frambozen voorzichtig met een houten lepel. Kruid de saus met zout en peper.
Verdeel de rijst en de zalm over de borden. Werk af met de apart gehouden frambozen en de dille en serveer met de frambozensaus.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 155 kcal |
Vetten | 7,3 g |
koolhydraten | 13 g |
waarvan suikers | 0,9 g |
vezels | 1,6 g |
Eiwitten | 7,6 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.