Niet toegevoegd

Salade van parelcouscous, halloumi en jonge wortelen
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwijder het vel van de zalm en snij het vlees in kleine blokjes. Pel en snipper de sjalot. Rasp de zeste van de citroen en pers de vrucht uit. Mix de zalm heel fijn in de keukenrobot.
Klop het ei los en meng het met de gepureerde zalm, het paneermeel, de sjalot, de citroenzeste, 2 el citroensap, de mosterd, zout en peper. Meng tot een homogene massa en vorm er 8 burgers van.
Was en droog de spinazie. Verhit de olie in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de burgers goudbruin. Besmeer elk burgerbroodje met yoghurtsaus (zie hiernaast). Verdeel er de spinazie over, leg daarop telkens een zalmburger, opnieuw spinazie en wat dille. Sluit de broodjes en serveer met een salade van rode biet.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 173 kcal |
Vetten | 8,8 g |
koolhydraten | 14 g |
waarvan suikers | 3,1 g |
vezels | 0,8 g |
Eiwitten | 8,8 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.