Maak de puree: schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en stamp ze met de melk tot puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en hou de puree warm.
Kruid het gehakt met peper, zout en de spaghettikruiden en rol er balletjes van. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de olijfolie in een kookpan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de balletjes toe en bak ze rondom bruin.
Maak de selderij schoon en snij hem in stukjes. Leg ze bij de balletjes en laat sudderen. Giet er de passata bij, kruid met peper en zout en laat alles rustig verder sudderen. Snij de selderijblaadjes fijn. Verdeel de puree over de borden, schep er balletjes met tomaten-selderijsaus bij en decoreer met de fijngehakte blaadjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
101 kcal
Vetten
5,7 g
koolhydraten
6,2 g
waarvan suikers
1,9 g
vezels
1,2 g
Eiwitten
5,7 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.