Bladerdeeggebak met spinazie, vlees, geitenkaas en bieten-appelsalade (bio) | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Bladerdeeggebak met spinazie, vlees, geitenkaas en bieten-appelsalade (bio)

Bladerdeeggebak met spinazie, vlees, geitenkaas en bieten-appelsalade (bio)

Voorbereiding 25 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 25 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Laat in een steelpan de boter smelten en voeg er de gehakte knoflook aan toe. Doe er het vlees bij en laat enkele minuten aanbraden. Voeg, eens het vlees gekleurd is, de vooraf ontvroren en uitgelekte spinazie toe. Maak op smaak met zout en peper.

  2. Snij ieder stuk bladerdeeg in vier kwarten en de rol geitenkaas in 8 schijfjes. Verdeel het gehakt en de schijfjes geitenkaas over het midden van elk kwartje bladerdeeg. Vouw ze dicht en duw de hoeken goed aan zodat je een driehoek krijgt. Smeer ze met behulp van een penseel in met eigeel en zet 30 minuten in de oven op 190°C (samen met het bakpapier).

  3. Snij de rode bieten in fijne reepjes en de appels in staafjes. Voeg de azijn en de olijfolie toe. Maak op smaak met zout en peper. Dresseer de bladerdeeggebakjes samen met hun bieten-appelsalade.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Varken/Rundsgehakt 125 g
  • Bladerdegen 1
  • Fijngehakte spinazie 150 g
  • Teentje knoflook 0.50
  • Boter 10 g
  • Rol geitenkaas 0.50
  • Ei 0.50
  • Rode bieten 1
  • Appels 1
  • Appelazijn 2 el
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Varken/Rundsgehakt 125 g
  • Bladerdegen 1
  • Fijngehakte spinazie 150 g
  • Teentje knoflook 0.50
  • Boter 10 g
  • Rol geitenkaas 0.50
  • Ei 0.50
  • Rode bieten 1
  • Appels 1
  • Appelazijn 2 el
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper