Bladerdeegtaartjes met lamsvlees en feta | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Bladerdeegtaartjes met lamsvlees en feta

Voorbereiding 20 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit 1 el olijfolie en bak het lamsgehakt. Breng op smaak met de komijn, zout en peper en laat afkoelen.
  2. Laat de spinazie ontdooien en laat ze goed uitlekken. Meng de feta met de knoflook, 1 el olijfolie, de munt, de ui en het gehakt en schep door de spinazie. Kruid gul met peper en voeg een snuifje zout toe.
  3. Klop het ei los. Leg het deeg open en snij het in vierkanten. Leg elk stukje in een cupcakevormpje en vul met het gehakt-spinaziemengsel. Vouw de overhangende deegranden naar binnen en borstel ze in met losgeklopt ei. Bak 20 à 25 min in de oven en dien meteen op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Olijfolie
  • Lamsgehakt 100 g
  • Komijn 0.50 tl
  • Spinazie (diepvries) 150 g
  • Feta, verkruimeld 60 g
  • Teentje(s) knoflook, geperst 1
  • Verse munt, gesnipperd 1 el
  • Dikke ui, fijngesnipperd 0.50
  • Ei 1
  • Rol bladerdeeg 0.50
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Olijfolie
  • Lamsgehakt 100 g
  • Komijn 0.50 tl
  • Spinazie (diepvries) 150 g
  • Feta, verkruimeld 60 g
  • Teentje(s) knoflook, geperst 1
  • Verse munt, gesnipperd 1 el
  • Dikke ui, fijngesnipperd 0.50
  • Ei 1
  • Rol bladerdeeg 0.50
  • Zout, peper