Brochette van gehaktballetjes met couscous (bio) | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Brochette van gehaktballetjes met couscous (bio)

Brochette van gehaktballetjes met couscous (bio)

Voorbereiding 30 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 30 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng in een kom het gehakt, het ei, de paprika, de Parmezaanse kaas, de look en de gehakte peterselie. Maak op smaak met zout en peper. Rol kleine balletjes en prik ze op brochettestokjes. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet gedurende 30 min in de oven op 180 °C.

  2. Meng de couscous met hetzelfde volume kokend water. Bedek met een schone handdoek gedurende 5 minuten. Maak los met behulp van een vork, voeg een scheutje olijfolie toe en meng. Fruit de gehakte ui in een steelpan met een scheutje olijfolie. Voeg de passata toe en maak op smaak met oregano, zout en peper. Laat opbakken.

  3. Snij de abrikozen in stukjes en voeg ze bij de couscous, bestrooi met verse peterselie. Dien de brochette op met de tomatensaus, en voeg de couscous toe. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Gemengd gehakt (rund/varken) 200 g
  • Parmezaanse kaas 10 g
  • Peterselie 0.25 bosje
  • Couscous 125 g
  • Olijfolie
  • Teentje knoflook 0.50
  • Passata 345 g
  • Gedroogde abrikozen 15 g
  • Paprikapoeder 1 el
  • Oregano 1 el
  • Eieren 0.50
  • Ui 0.50
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Gemengd gehakt (rund/varken) 200 g
  • Parmezaanse kaas 10 g
  • Peterselie 0.25 bosje
  • Couscous 125 g
  • Olijfolie
  • Teentje knoflook 0.50
  • Passata 345 g
  • Gedroogde abrikozen 15 g
  • Paprikapoeder 1 el
  • Oregano 1 el
  • Eieren 0.50
  • Ui 0.50