Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de paprika's en de courgette schoon en snij ze in stukken. Schil de zoete aardappelen en snij ze in stukken. Snij de kipfilets in kleine blokjes. Pers de limoen uit.
Vet de wok in met de olie, zet op het vuur en bak de kip, de knoflook, de ui en de currypasta. Voeg de zoete aardappelen, de paprika’s en de courgette toe, meng en laat een paar minuten bakken. Hak de pinda’s grof en voeg de helft toe aan de wok.
Blus met de kokosmelk en de bouillon. Voeg de suiker, de sojasaus, het limoensap, de kaneel en de komijn toe en laat 15 à 20 min sudderen op een laag vuur. Serveer gedecoreerd met koriander en de rest van de pinda’s.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
90 kcal
Vetten
5,2 g
koolhydraten
5,5 g
waarvan suikers
2,7 g
vezels
1,5 g
Eiwitten
4,9 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.