Hak de ui en het pepertje fijn. Pers de knoflook en snipper de lente-uitjes. Snij de paprika in kleine blokjes en hak de koriander grof. Kook de aardappelen beetgaar in een pan water. Giet ze af en bak ze in wat olijfolie goudbruin en knapperig. Hou ze warm.
Bak in een andere braadpan het gehakt. Voeg de ui, de paprika, het pepertje en de knoflook toe en laat alles 5 min bakken. Kruid met de specerijen, peper en zout. Voeg de tomatenblokjes en de kaas toe, meng goed en laat 10 min sudderen op een laag vuur.
Schik de aardappelen op een schaal. Garneer met de chili met gehakt en strooi er de lente-ui en de koriander over. Serveer met zure room.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
107 kcal
Vetten
5,0 g
koolhydraten
6,7 g
waarvan suikers
2,0 g
vezels
1,6 g
Eiwitten
7,5 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.