Gerijpt rundvlees met chocolade espressokorst en pastinaakfrietjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gerijpt rundvlees met chocolade espressokorst en pastinaakfrietjes

Gerijpt rundvlees met chocolade espressokorst en pastinaakfrietjes

Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 35 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Was en schil de pastinaken. Snij ze in gelijkmatige frieten met een dikte van ongeveer 0,5 cm. Besprenkel ze met olijfolie en kruid met zout, peper en het chilipoeder.
  2. Verdeel de frieten over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 30 min in de oven. Als ze te snel bruin worden, dek ze dan af met bakpapier.
  3. Doe alle ingrediënten voor de korst in de vijzel en maal ze fijn. Besprenkel het vlees met de olijfolie, smeer er 2 tl van het chocolademengsel over en masseer dat met je handen in het vlees.Verhit een braadpan en bak het vlees 3 min per kant (voor saignant). Dien op met de pastinaakfrietjes.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pastinaken 1.5
  • Olijfolie
  • Chilipoeder 1 tl
  • Gerijpt rundvlees 400
  • Olijfolie 1 el
  • Zout, peper

Voor de korst

  • Zwarte chocolade, fijn geraspt 1 el
  • Gemalen espressopoeder 1 el
  • Zeezout 1 el
  • Zwarte peper 1 el
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pastinaken 1.5
  • Olijfolie
  • Chilipoeder 1 tl
  • Gerijpt rundvlees 400
  • Olijfolie 1 el
  • Zout, peper

Voor de korst

  • Zwarte chocolade, fijn geraspt 1 el
  • Gemalen espressopoeder 1 el
  • Zeezout 1 el
  • Zwarte peper 1 el