Gevulde puntpaprika’s uit de oven | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gevulde puntpaprika’s uit de oven

Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken.
  2. Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit de blokjes gele paprika tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en laat kort meebakken. Voeg dan de gekookte rijst toe, strooi er de munt en de peterselie bij en voeg ook de kurkuma, het chilipoeder, het paprikapoeder, zout en peper toe.
  3. Snij de puntpaprika’s in de lengte in tweeën en verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Leg de halve paprika’s in een ovenschaal

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Langkorrelrijst 100 g
  • Olijfolie 1 el
  • Gele paprika’s, in kleine blokjes 1
  • Lane rode paprika’s 2
  • Kippengehakt 100 g
  • Verse munt, gehakt 1 el
  • Peterselie, gehakt 1 el
  • Kurkuma 0.50 el
  • Chilipoeder 0.50 el
  • Paprikapoeder 0.50 el
  • Bol(len) mozzarella, in schijfjes 1
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Langkorrelrijst 100 g
  • Olijfolie 1 el
  • Gele paprika’s, in kleine blokjes 1
  • Lane rode paprika’s 2
  • Kippengehakt 100 g
  • Verse munt, gehakt 1 el
  • Peterselie, gehakt 1 el
  • Kurkuma 0.50 el
  • Chilipoeder 0.50 el
  • Paprikapoeder 0.50 el
  • Bol(len) mozzarella, in schijfjes 1
  • Zout, peper