Hoevekip met knolraap | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 10 min.
Kook 90 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 90 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de knolrapen en snij in kwarten. Snij de citroenen in kwartjes. Wrijf de kip in met boter. Schik de kip, de knolraap en de citroenen in een schotel met de teentjes look en het kruidentuiltje. Kruid met peper en zout.
  2. Bak de kip 30 min. in een voorverwarmde oven van 180°C. Giet er dan de witte wijn bij en laat nog 1 u bakken terwijl je de kip regelmatig bevochtigt met het bakvocht.
  3. Snij de kip en dien op met de knolraap en de bakjus.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bussel knolrapen 0.50
  • Boter 15 g
  • 0nbehandelde citroenen 1
  • Hoevenkip 0.50
  • Teentjes look 1
  • Kruidentuiltje 0.50
  • Glas witte wijn 0.25
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bussel knolrapen 0.50
  • Boter 15 g
  • 0nbehandelde citroenen 1
  • Hoevenkip 0.50
  • Teentjes look 1
  • Kruidentuiltje 0.50
  • Glas witte wijn 0.25
  • Zout, peper