In honing gemarineerde ardense filet mignon met komkommersalade en venkel met citroen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

In honing gemarineerde ardense filet mignon met komkommersalade en venkel met citroen

In honing gemarineerde ardense filet mignon met komkommersalade en venkel met citroen

Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Marineer het vlees 1 à 2 uur voor je het bakt. Meng daarvoor 2 el mosterd, 2 el olie, 2 el citroensap, 2 el honing en fijngehakte look. Bestrijk het vlees met de marinade. Voeg enkele rozemarijnblaadjes toe en laat 1 à 2 uur trekken in de koelkast.
  2. Verwijder de pitten van de komkommer, hak hem fijn en besprenkel hem met zout. Laat een half uur uitlekken en dep droog. Voeg de fijngehakte venkel en de citroenzeste toe. Meng 3 el olie, 1 el azijn, zout en peper en voeg de vinaigrette toe aan de groenten. Zet in de koelkast.
  3. Bak de filet mignon langzaam op de barbecue en serveer met de versgemaakte salade en de rest van de marinade.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Dikke Ardense filet mignon 0.50
  • Komkommer 0.50
  • Venkelbollen 1
  • Pittige mosterd van ‘Souvenirs du Terroir’ 1 el
  • Koolzaadolie van Carrefour 2.5 el
  • Grote el wittewijnazijn 0.50 el
  • Pot rozemarijn van Carrefour bio 0.50
  • Citroensap 1 el
  • Teentje look 0.50
  • Smeerbare honing 1.25 el
  • Citroenzeste
  • Zout en peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Dikke Ardense filet mignon 0.50
  • Komkommer 0.50
  • Venkelbollen 1
  • Pittige mosterd van ‘Souvenirs du Terroir’ 1 el
  • Koolzaadolie van Carrefour 2.5 el
  • Grote el wittewijnazijn 0.50 el
  • Pot rozemarijn van Carrefour bio 0.50
  • Citroensap 1 el
  • Teentje look 0.50
  • Smeerbare honing 1.25 el
  • Citroenzeste
  • Zout en peper