Kalfslapjes piccata | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kalfslapjes piccata

Voorbereiding 5 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de citroen in plakken en hak de peterselie grof. Giet de bloem in een diep bord. Kruid de kalfslapjes met zout en peper en rol ze één na één door de bloem. Schud er voorzichtig de overtollige bloem af.
  2. Verhit op een matig vuur een klontje boter en een scheutje arachideolie in een braadpan met antiaanbaklaag. Bak de kalfslapjes een paar minuten per kant, tot ze goudbruin zien. Haal ze uit de pan en hou ze warm onder een vel aluminiumfolie.
  3. Doe nog een klontje boter in de pan en bak de kappertjes en de plakken citroen een paar minuten. Kruid met zout en peper en dien op bij de kalfslapjes.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Citroen 0.50
  • Platte peterselie 7 g
  • Bloem 50 g
  • Kalfslapjes 2
  • Boter
  • Arachideolie
  • Kappertjes 2 el
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Citroen 0.50
  • Platte peterselie 7 g
  • Bloem 50 g
  • Kalfslapjes 2
  • Boter
  • Arachideolie
  • Kappertjes 2 el
  • Zout, peper