Kalfsoester met brie witloof en aardappeltjes | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kalfsoester met brie witloof en aardappeltjes

Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de brie in plakken. Verwij der het kontje en de bittere kern van de stronken witloof en halveer ze. Was en schil de aardappelen. Snij de aardappelen in gelijke stukken en kook ze gaar.
  2. Stoof het witloof in een vuurvaste pan met wat boter, op een matig vuur. Doe er een scheutje water bij. Laat een kwartier stoven. Kruid met peper en zout. Leg op elk half stronkje wat brie. Druppel er honing over en rits er de tijmblaadjes over uit. Zet de pan 10 min in de hete oven of tot de kaas goed gesmolten is.
  3. Kruid de kalfsoesters aan beide kanten met peper en zout. Bak het vlees aan beide zij den in

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Brie 100 g
  • Witloof 250 g
  • Vastkokende aardappelen 400 g
  • Boter
  • Honing 1 el
  • Citroentij m 5 g
  • Stuks kalfsoester 2
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Brie 100 g
  • Witloof 250 g
  • Vastkokende aardappelen 400 g
  • Boter
  • Honing 1 el
  • Citroentij m 5 g
  • Stuks kalfsoester 2
  • Zout, peper

Nutritionele informatie

Per portie

  • 418 kcal
  • 12,8 g vetten
  • 46,9 g koolhydraten
  • 14,7 g suikers
  • 5,2 g vezels
  • 27,5 g eiwitten