Kalfsragout met pastinaak en spruiten | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Kalfsragout met pastinaak en spruiten

Kalfsragout met pastinaak en spruiten

Voorbereiding 20 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de wortel en de pastinaak en snij ze in rondjes of in blokjes. Maak de spruiten schoon en snij ze in tweeën. Pel de rode ui en snij hem in stukjes. Schil de aardappelen en snij ze in de lengte in tweeën.

  2. Snij het vlees in blokjes en bak ze in de stoofpot rondom bruin in boter. Kruid met zout en peper, bestrooi met de bloem en laat even bakken. Voeg dan de groenten en de aardappelen toe en laat 2 min meebakken. Blus met de wijn en laat de alcohol verdampen.

  3. Giet de bouillon in de pot, zodat alle ingrediënten onder staan. Voeg de laurier en de tijm toe, zet het deksel op de pot en laat 20 à 25 min zachtjes sudderen. Serveer flink warm, afgewerkt met de peterselie.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 62 kcal
Vetten 1,7 g
koolhydraten 5,0 g
waarvan suikers 2,2 g
vezels 1,8 g
Eiwitten 5,2 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Wortel 0.50
  • Pastinaak 0.50
  • Spruiten 150 g
  • Rode ui 0.50
  • Aardappelen 2
  • Kalfssteaks 200 g
  • Bloem 1 tl
  • Witte wijn 60 ml
  • Kippenbouillon 300 ml
  • Laurierbladeren
  • Takjes tijm
  • Bosje bladpeterselie 0.50
  • Boter
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Wortel 0.50
  • Pastinaak 0.50
  • Spruiten 150 g
  • Rode ui 0.50
  • Aardappelen 2
  • Kalfssteaks 200 g
  • Bloem 1 tl
  • Witte wijn 60 ml
  • Kippenbouillon 300 ml
  • Laurierbladeren
  • Takjes tijm
  • Bosje bladpeterselie 0.50
  • Boter
  • Zout
  • Peper