Kip met perzikchutney (Bio) | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kip met perzikchutney (Bio)

Voorbereiding 20 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 45 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Bereid de chutney: snijd de 2 uien in vieren, ontpit de perziken en snijd ze in vieren. Besprenkel met een druppeltje olijfolie, ciderazijn en honing.  Breng op smaak met zout en peper. In de oven plaatsen gedurende 25 min op 180° C.

  2. Laat in een braadpan de kippenbouten in een druppeltje olijfolie aanstoven. Laat even staan. Laat de geperste knoflook aanstoven, daarna de rijst erbij gieten. Leg de stukken kip op de rijst. Voeg het water toe. Afdekken. 25 min. koken

  3. De kip serveren met de rijst en de perzikchutney.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Kippenvleugels 2
  • Kippenbouten 2
  • Uien 1
  • Teentje knoflook 0.5
  • Rijst 150 g
  • Perziken 1
  • Olijfolie
  • Ciderazijn 1.5 el
  • Zout
  • Peper
  • Persil
  • Honing
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Kippenvleugels 2
  • Kippenbouten 2
  • Uien 1
  • Teentje knoflook 0.5
  • Rijst 150 g
  • Perziken 1
  • Olijfolie
  • Ciderazijn 1.5 el
  • Zout
  • Peper
  • Persil
  • Honing